Donderdag 10 oktober 2024

Literaire afternoon tea in Tea Time in Echten

Tea Time is gevestigd in een monumentale villa in het pittoreske plaatsje Echten in de provincie Drenthe.  Deze villa werd in 1914 gebouwd voor de adellijke familie Van Holthe tot Echten. In 2012 nam Tea Time zijn intrek in dit schitterende pand.

De aankleding van de villa is teruggebracht naar de beginperiode, waarbij zoveel mogelijk gebruik is gemaakt van historische bouwmaterialen. De toegepaste stijl wordt ook wel ‘Late Edwardian’ genoemd. Menig landhuis in Engeland is in deze stijl ingericht. De originele indeling van de villa is behouden waardoor gasten kunnen plaatsnemen in ‘The Drawing Room’ (zitkamer), ‘The Study’ (studeerkamer), ‘The Dining Room’ (eetkamer) of in de vernieuwde ‘Conservatory’ (serre).

José Roeken van Austen Tales neemt u donderdagmiddag 10 oktober mee terug naar het Engelse Regency tijdperk en vertelt u alles over Jane Austen en haar roman Pride & Prejudice. En natuurlijk over de hoofdpersoon Mr. Darcy, één van Austens meest tot de verbeelding sprekende karakters. José doet dit aan de hand van fragmenten uit tv- en filmbewerkingen van Jane Austens leven en romans .

Aanmelden kan eenvoudig via een email aan info@teatime.nl

Wees ter snel bij, het aantal plaatsen voor deze exclusieve afternoon tea is beperkt.