Zondag 13 januari 2019

Presentatie en High Thea in theater deMess over Mr. Darcy

Colin Firth pondP&P

 

 

 

 

Zondagmiddag 13 januari 2019 is het zover! José Roeken van Austen Tales vertelt je alles over Jane Austen’s meest tot de verbeelding sprekende karakter: Mr. Darcy. Er is veel te ontdekken en om over te dromen als het gaat om deze hoofdpersoon uit het boek Pride and Prejudice. Naast de presentatie word je ook getrakteerd op een heerlijke High Tea! Je kunt hier reserveren via de site van theater deMess in Naarden-Vesting. De gezellige middag start om 15.30 uur.

We hebben allemaal een bepaald beeld van Mr. Darcy. Sommige vinden hem een beetje nukkig en arrogant. Of zien hem als seks symbool omdat Colin Firth als Mr. Darcy in de vijver van Pemberley dook. Maar zien de meeste vrouwen hem als de ideale man en dromen bij hem weg. En……… wat zijn de harde feiten achter dit personage en hoe zou hij als heer van stand geleefd hebben rond 1800?

Je bent van harte welkom om naar de verhalen over Fitzwilliam Darcy te komen luisteren in het knusse theater deMess in Naarden Vesting gelegen aan het Adriaan Dortsmanplein. Kaarten kun je boeken via de website van de deMess. Klik hier