Woensdag 3 juni 2020

Eerste ‘Tea with Mr. Darcy’ op 7 juni 2020

Nu de corona maatregelen versoepeld zijn kunnen we van start gaan met de ‘Teas with Mr. Darcy’ bij The Pheasants in Everdingen. Op 7 juni vindt de eerste tea plaats op anderhalve meter afstand in huis en tuin. Suzanne en ik kunnen niet wachten om onze gasten een onvergetelijke middag te bezorgen met Engelse heerlijkheden en boeiende Jane Austen verhalen. Er is nog een plaatsje open dus voor wie wil: stuur een mail aan info@thepheasants.nl You are very welcome!!

Austen Tales organiseert in samenwerking met The Pheasants een exclusief evenement!
U bent op een zondagmiddag in de lente van harte welkom om te genieten van een vier-gangen afternoon tea met antiek linnen, klassiek servies en glanzend zilver, een rondleiding door de Georgian en Edwardian stijlkamers van The Pheasants, een afternoon stroll door de klassieke parterre-tuin, twee literaire lezingen, één over het leven en werk van Jane Austen en één over Mr. Darcy, de held uit Pride and Prejudice en een expositie van Austen boeken en memorabilia.

Onze gedeelde harstocht voor de Britse 18e eeuw is de aanleiding voor deze bijzondere samenwerking. De boeiende verhalen over Jane Austen en Mr. Darcy worden verteld in de ‘fitting background’ van de Yellow Library van The Pheasants. De tea wordt geserveerd in de Red Drawing room.

Een gouden combinatie van literatuur en Engelse grandeur!

Data: Zondag 7 juni, 21 juni, 6 september en 4 oktober 2020
Tijd: 13.30 uur – 16.30 uur
Locatie: Tienhovenseweg 39, Everdingen
Prijs: € 59,50 per persoon

Aanmelden
Wilt u deze unieke ‘Tea with Mr. Darcy’ meemaken? Stuur dan een email aan info@thepheasants.nl en geef aan welke dag uw voorkeur heeft. Wees er snel bij want er zijn per datum slechts 10 plaatsen beschikbaar zodat u exclusief van onze gastvrijheid kunt genieten!